Home » Vacatures

Heb je het helemaal gehad met het sombere Nederandse weer en wil je deze zomer van de zon gaan genieten? Vind je het daarnaast leuk om mensen een geweldige vakantie te bezorgen? Zoek dan niet verder en ga deze zomer voor SamSam Reizen werken.

SamSam Reizen organiseert sinds 1998 actieve, leuke, gezellige groepsvakanties voor singles, éénoudergezinnen en jongeren. Bij onze vakanties ligt de nadruk op het werken met kleine of grotere, maar overzichtelijke groepen vakantiegangers, die jij samen met andere enthousiaste begeleiders onder toezicht van een professionele staf een geweldige vakantie bezorgt. Het motto van onze reizen is "Vakanties om te doen!"

 

Voor onze bestemmingen zoeken wij medewerkers die in staat zijn om hun steentje bij te dragen aan een goede sfeer tijdens onze vakanties. Dit kan op veel verschillende manieren Zo kan je bijvoorbeeld werken als reisleider singlevakanties, de hele locatie aansturen als locatie manager, rond rijden als chauffeur, kinderactiviteiten begeleiden of onze campings opbouwen.

 

Wil je meer weten over onze functies en wat ze inhouden klik dan hier en bekijk de functie(s) waar je interesse naar uit gaat. Ben je op zoek naar een stageplek of afstudeeropdracht klik dan hier en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

 

Heb je de functie(s) die je deze zomer wil bekleden gevonden of weet je het al, klik dan hier om het sollicitatieformulier in te vullen.

 

 

 

 

Contact


Postbus 93030
2509AA Den Haag Nederland
T. +31 (0)84 8661615
E. info@samsamreizen.nl
 

Social Media


Twitter  Facebook  Linkedin

 

Nieuwsbrief


Klik op onderstaande link om u aan te melden voor onze nieuwsbrief.

nieuwsbrief
nieuwsbrief