Home » Vacatures » Stages

Ben je op zoek naar een stage? Of ben je op zoek naar een activiteit om andere studieopdrachten mee in te vullen? Dan biedt SamSam Reizen jou die mogelijkheid! In de gewenste functie ga je aan de slag in een uitdagende omgeving waarbij je diverse competenties kan ontwikkelen. Bij SamSam Reizen heb je veel verantwoordelijkheid en vele verschillende taken. Wij zoeken stagiaires met een flinke dosis energie, doorzettingsvermogen, organisatorische vaardigheden, affiniteit met kinderen/jongeren en verantwoordelijkheidsgevoel.

 

Hoef je geen stage meer te lopen, maar ben je op zoek naar een afstudeeropdracht, ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Jaarlijks hebben wij de ruimte om een aantal studenten te begeleiden met een onderzoeksopdracht die betrekking heeft op onze werkzaamheden en aansluit bij jou studie. Heb je een idee voor een opdracht of zoek je een opdracht, laat het ons weten!

 

SamSam Reizen is een erkend leerbedrijf. We hebben veel ervaring met stagiaires van toeristische, pedagogische, culturele en andere sociale studies. Heb je interesse om als stagiair bij SamSam Reizen aan de slag te gaan in de maanden juni tot en met augustus? Meld je dan snel aan via het sollicitatieformulier! Voor verdere informatie over stages als reisleider en andere studieactiviteiten kan je mailen naar vacatures@samsamreizen.nl. Wij bekijken graag samen met jou de mogelijkheden!

 

<---- terug
 

Contact


Postbus 93030
2509AA Den Haag Nederland
T. +31 (0)84 8661615
E. info@samsamreizen.nl
 

Social Media


Twitter  Facebook  Linkedin

 

Nieuwsbrief


Klik op onderstaande link om u aan te melden voor onze nieuwsbrief.

nieuwsbrief
nieuwsbrief