Home » Onze Producten » Excursies en Activiteiten » Activiteiten

Aquapark Aquafelix
Ga een dagje mee naar het spetterende Aquapark Aquafelix. Waterplezier voor jong en oud want er zijn ook veel attracties voor de allerkleinsten. Kinderen t/m 12 jaar mogen natuurlijk ook mee, en wel onder begeleiding van hun vader/moeder.
Prijs: 4-17 jaar €30,- | Volwassenen €35,-
 

Boottocht Lago di Bracciano
Een lekker dagje met andere ouders en kinderen genieten van een dagje op het meer en in gezellige dorpjes. Wij zorgen voor het vervoer van en naar de boot en de dag mogen jullie helemaal zelf indelen. Een bezoekje aan de markt in Trevignano raden wij je in ieder geval aan. Of ga lekker zwemmen in Anguillara, geniet van een heerlijke lunch op de boulevard en struin door Anguillara. 
Prijs: Alle leeftijden €9,50
 

Pompeï dagexcursie 
Nu je toch in de buurt bent is dit een geweldige kans om deze overweldigende opgegraven stad eens te kunnen bezoeken. De Osken, Samnieten, Grieken, Etrusken en Romeinen lieten er allemaal hun sporen achter. Pompeii, dat in 62 na Christus al door een aardbeving was getroffen, werd in 79 bedenkt door as als gevolg van een uitbarsting van de vulkaan Vesuvius. Het is daardoor een van de best bewaarde Romeinse steden geworden. In Pompei krijg je een goed beeld van het Romeinse leven van weleer. Archeologische overblijfselen zoals een amfitheater, badhuizen en tempels zijn hier te vinden. Het is een stukje rijden met de bus, maar zeker de moeite waard.In de middag rijden we met de bus de vulkaan Vesuvius op, voor een adembenemend uitzicht over Napels. De sportievelingen onder ons kunnen er voor kiezen om zelfstandig de laatste 600 meter van de vulkaan te voet beklimmen om uiteindelijk het uiterste topje te bereiken en de krater in te kunnen kijken.
Prijs: 4-17 jaar volgt z.s.m. | Volwassenen €59,- (exclusief beklimming Vesuvius a €8,-)


Rome; kennismakingstocht 
Ga je mee op kennismakingstocht naar Rome? Je bezoekt hier onder begeleiding van een Nederlandse gids onder andere de Spaanse Trappen, de Trevi fontein, Piazza Navona en natuurlijk het Pantheon. Onder begeleiding van het EstiFun team mogen de kinderen mee naar de 5D bioscoop waar ze een short-film over de geschiedenis van Rome zullen bekijken. 
In de middag heb je alle vrijheid om zelf in deze oude stad op pad te gaan. Je kunt er voor kiezen om de Sint Pieter te beklimmen of een bezoekje te brengen aan het Colloseum, of het Forum Romanum. Maar natuurlijk kun je ook gewoon lekker winkelen, een Italiaanse gelato eten of op een terrasje genieten van 'Het Italiaanse'.
Prijs: 4-17 jaar €22,50 | Volwassenen €29,50

 

Rome by Night
Krijg je niet genoeg van het prachtige Rome? Ga dan wederom mee op excursie naar deze schitterende stad. Onder begeleiding van een Nederlandse gids maken we een tour dwars door de hele stad. We rijden die avond langs de highlights van het oude Rome, welke schitterend verlicht zullen zijn. Ook stappen we uit de touringcar om een of twee van de bekende bezienswaardigheden en genieten we van het mooie uitzicht. Wij zorgen voor een snack en drankje tijdens deze gezellige rit. De kinderen blijven onder begeleiding van het EstiFun team op de camping voor een leuke avondactiviteit.
Prijs: Volwassenen €30,-


Surfen t/m 12 jaar
Durf jij meten met je plank het water op? Je wordt naar het surfstrand gebracht en opgehaald en je krijgt les van een ervaren surfinstructeur die je al heel snel mee het water opneemt. Met je vriendjes en vriendinnetjes zul je samen in een groepje les krijgen. Wedden dat jij die middag op je surfplan zult blijven staan!
Prijs: 7-12 jaar €25,-


Surfen vanaf 13 jaar
In een groepje van maximaal 5 personen vertrek je vrijwel meteen achter de surfleraar aan het meer op. Binnen no-time sta jij op je plank, met de wind in je zeilen. Als het goed gaat mag je zelfs al zelfstandig een stukje surfen. Het EstiFun team neemt je kind(eren) mee naar het surfstrand zodat ze in de buurt zijn wanneer jij met je plank in het water ligt.
Prijs: Vanaf 13 jaar €25,-


Zeilen
Heb je altijd al eens de zeilen willen hijsen? Genieten van het varen en meteen ook Bracciano vanaf de andere kant bekijken? Je wordt met een kleine boot vanaf de camping opgehaald en beleeft een heerlijke tijd op het meer. En als je het leuk vindt zal de schipper je hier en daar wat fijne kneepjes bijbrengen over het zeilen. Grijp nu je kans en ga mee zeilen!
Prijs: Alle leeftijden €25,-

 

Alle prijzen van activiteiten zijn indicatieprijzen van de zomer van 2012, en onder voorbehoud van wijzigingen. Alle prijzen zullen uiterlijk op 1 juni 2013 worden geactualiseerd.

 

Contact


Postbus 93030
2509AA Den Haag Nederland
T. +31 (0)84 8661615
E. info@samsamreizen.nl
 

Social Media


Twitter  Facebook  Linkedin

 

Nieuwsbrief


Klik op onderstaande link om u aan te melden voor onze nieuwsbrief.

nieuwsbrief
nieuwsbrief